Fläktkonvektorer

Tycker du att det blir för varmt ibland?
Med våra fläktkonvektorer kan du anpassa temperaturen som du vill, eftersom de är avsedda för att kunna ge dig både kyla och värme.
AERMEC UL

Kyla eller värme - bestäm själv rätt klimat.
I Thermias klimatsystem ingår fläkt-konvektor Aermec UL, som är avsedd för att ge både kyla och värme. Detta för att hålla rätt inomhustemperatur årets alla månader. Thermia Aermec UL är försedd med speciellt utvecklad tvärströmsfläkt och batteri, som i kombination med ställbart galler på toppen ger en hög effekt. Fläktkonvektorn är utrustad med både kondensskål och dammfilter. Och är utmärkt att använda vid konvertering från uppvärmning via direktverkande el.

AERMEC HL

Ta kontroll över inomhustemperaturen med fläktkonvektor.
Thermias Aermec HL är en modern klimatmaskin i modern design med flera finesser. I Thermias klimatsystem ingår fläkt-konvektor Aermec HL, som ger både kyla och värme. Temperaturen och fläkten kan ställas både manuellt och automatiskt. Den är utrustad med speciellt utvecklad tvärströmsfläkt och batteri, som i kombi-nation med ställbart galler på toppen ger hög effekt. Fläktkonvektorn är utrustad med både kondensskål och dammfilter. Thermia Aermec HL är utmärkt att användas vid konvertering från värme via direktverkande el, då den innehåller rumstermostat som reglerar fläkt-hastigheten för rätt rumstemperatur. Kan placeras hängande på vägg, eller på golv med ben, som finns som tillbehör.